Våra tjänster

Vi erbjuder partybussar i Göteborg och Stockholm  som är utrustade som rullande nattklubbar med feta högtalare på dansgolvet som har och disco ljus samt givetvis en del sittplatser där man kan vila ut mellan danserna.

Se priser

Ni kan aldrig jämföra oss med en vanlig transport och därför argumentera mot våra priser – vi erbjuder en upplevelse som oftast är dubbelt så dyr som en vanlig beställningsbuss men 10 ggr roligare!

Ni sköter musiken själva via Spotify på er smartphone/ipad eller liknande. Man kan också mot en extra kostnad hyra in en DJ eller liveband om så önskas alternativt så tar ni med er det själva.

Ni tar alltid med egen dryck.

Vi sticker ut

Det som skiljer oss från vanliga partybussar är att vi syns och hörs vart vi än kommer åkandes vilket gör att partystämningen alltid är på topp när vi glider in på tex Stureplan eller Avenyn. När vi stannar till någonstans blir det oftast en härlig partystämning som bjuder in till många spontana överraskningar.

Vi hämtar och lämnar er vart ni önskar.

Just nu finns vi  i Göteborg och  Stockholm med omnejd

Den enda regeln vi har är att man absolut inte får röka i bussen pga brandrisk annars får man gärna spilla och festa hur mycket man vill men givetvis inte förstöra något medvetet. Vi har en mycket tålig inredning i bussarna som tål det mesta,  hos oss kan man slappna av, ha roligt och även röja järnet! Vill man vara lite fin i kanten sitta ner och sköta sig, så väljer man en trång limo istället men hos oss har man gott om plats och kan även bjuda in spontana gäster från gatan om så önskas, vi tar totalt 50 personer.

Allt från hämtning i city till rullande fest hela natten. Eller varför inte en mobil reklampelare för en vecka på stan. Eftersom vi samarbetar med ett antal olika företag så kan vi ordna fram det mesta.

Eftersom våra Londonbussar är så oerhört enorma blickfångare lämpar de sig perfekt för dig och ditt företag som verkligen vill synas. Det finns därför även möjlighet att hyra dem som monter inne på mässor eller andra events.

Ni sticker ut

Bröllop, svensexa, barnkalas födelsedag, student, åka på festival, fotbollsmatch eller nåt annat kul? Ni kommer garanterat synas, höras och kommas ihåg om ni väljer något utav våra fordon.

Priser

Om du vill ha tips och förslag eller bara diskutera olika alternativ får du gärna ringa oss.

Vi löser det mesta!

Prislista

  • 1 500 kr framkörningsavgift inom en 1 mils omkrets av Stockholm city.
  • 3 000 kr i timmen.
  • Vid bokning längre än fyra timmar bjuder vi på framkörning.

Vid speciella tillfällen (tex. student), storhelger, högtider och längre event är priserna annorlunda. Maila oss ett förslag eller körschema så återkommer vi med en offert.

Prisexempel Svensexor och Möhippor

På svensexor och möhippor där bussen står still mycket mellan aktiviteter gör vi  ett bra paketpris med reducerat timpris. Om vi får en ungefärlig planering på vad ni har tänkt göra, vilka sträckor, tider etc, så kan vi återkomma med en offert på det.

Vår erfarenhet från svensexor och möhippor är att oftast bussen blir det mest uppskattade under dagen eftersom den kan användas till så mycket, så ibland kan man hoppa över lite andra aktiviteter, kanske bara köra en eller två och sen lägga mer tid i och runt bussen. Vi har en kraftig ljudanläggning samt en röd Londonbuss vilket gör att vart vi än stannar så riktas uppmärksamheten mot bussen och dess passagerare . Samt sprider mycket glädje och öppnar upp för många spontana möten.