Om Partybussar.com

Bröllop, svensexa, födelsedag, student, åka på festival, fotbollsmatch eller nåt annat kul? Då har vi svaret! Ni kommer garanterat synas, höras och kommas ihåg om ni låter oss fixa festen!

Vi på partybussar har specialiserat oss på en rullande fest som syns och hörs vilket innebär att ni kan transporteras från a till b på ett unikt sätt alltså genom att hänga i baren eller på dansgolvet medans ni anländer till er slutdestination 

Vi erbjuder först och främst äkta Londonbussar men har även ett par andra roliga och uppskattade fordon.

Vårat mål är ett ge er en oförglömlig upplevelse samtidigt som ni når erat mål under kvällen.

Man kan även hyra bussarna som en ren festvåning då utan att ha ett speciellt mål, bara åka runt lite random på stan eller efter speciella önskemål.

Historien bakom & om Johnny

När jag va ca 5år gammal lekte jag med en Londonbuss på ett hotell i just London

Sedan dess har jag haft en stor passion för bussar och den växte sig även starkare efter en lång resa med kollo i en gammal Scania från 60 talet vilket också skulle visa sig bli just en sådan som blev min första egna buss

2006 stod Sverige klart för fotbolls Vm i Tyskland då samlade jag ihop ett gäng polare och så drog vi iväg mot Dortmund och Berlin i min gamla Scania från 1966. 

Efter ett riktigt äventyr med bla rasad startmotor, generator och golv bestämde jag mig för att till fotbolls Em 2008 skulle jag ha införskaffat mig en engelsk dubbeldäckare.

Planen var att köpa en direkt ifrån England och sedan bygga om den till husbil för att sedan ge mig ut I världen på äventyr.  

2007 hittade jag en sönderslagen Londonbuss på blocket i Göteborg, typiskt nog hade en stockholmare sett den före mig men han drog sig ur efter en vecka när han insåg att han inte kunde köra till Stockholm utan framruta

När jag sedan åkte till England för att köpa reservdelar till bussen insåg jag att det var billigare att köpa en färdig buss där istället för att göra I ordning den jag hade. 

Sagt och gjort 2008 åkte jag och 19 grabbar mot Em i Österike  I min nya London buss som va inredd som  en husbil.

När jag sedan återvände till Trondheim dit jag veckopendlade under en kort period så frågade de norska studenterna om dem fick boka bussen under deras student.

Självklart fick dom det och I samma stund köpte jag domänen partybussar.com

Jag började då även köra lite andra partykörningar med bussen I Norge

Strax där efter  startade jag även verksamhet i Göteborg

Det gick sakta framåt men det var först när jag fick min första förfrågning i Stockholm som det verkligen tog fart.

Jag har sedan dess skött allting från Göteborg men har självklart fått spendera många helger i huvudstaden pg a den växande verksamheten.

Eftersom jag har en passion för bussar och andra unika fordon så vet man aldrig vad det kommer att sluta. 

Just nu består vår fordonspark av ett antal Londonbussar, en gammal SL buss, en pansarbil  och en äkta Thailändsk  Tuk Tuk  framtiden får utvisa vad som kommer härnäst.

Om webbplatsen