Nu har vi flera Russebussar i Stockholm att erbjuda

kontakta oss gärna för mer info och priser

Nu kan vi även erbjuda såkallade Russe/Skam kjolar till våra kunder

Perfekt för tjejgänget när ni bokar oss förmöhippa eller annan rolig fest.

pris endast 299kr  och är ni ute i god tid ska vi även försöka trycka på  lite favorit ord från serien innan leverans. meddela oss vid bokningstillfället om ni är intresserade utav dessa kläder .

Specifikation

Vi har flera olika Russebussar i Stockholm nu  både dubbeldäckare och envåningsbussar finns tillgängliga som Russebuss hos oss.

Historien om våra Russebussar

partybussar.com bildades i Trondheim 2008 pga att norska studenter ville hyra våra dubbeldäckare som russebuss under deras student tid som varar från 25april-17 maj varje år.

Russebuss är Sveriges motsvarighet till student flak men norskarna går all in och tar detta till en högre nivå. ( Detta är såklart allmänt känt hos de flesta svenskar idag pga SKAM )

Efter att vi hade kört russ i Norge i ett par år beslutade vi oss att ta konceptet till Sverige och tillslut Stockholm där vi nu har funnits i ca 7år.

Eftersom  Skam febern nu har drabbat hela Skandinavien och övriga världen så  är vi stolta att vi kan erbjuda ett par äkta russebussar i Stockholm och har väl även lite planer på att återgå till Göteborg och även Malmö inom kort men det är inte helt klart ännu.

Bildspel